fbpx

UN ȘEF MIȘEL

Din noiembrie 2019, Michel Popa sau, cum ne place nouă să-l alintăm, Mișel, este executive chef (șef bucătar) la ALOUETTE. Născut în 1996, el este, totodată, și cel mai tânăr membru al întregii echipe.

Până la vârsta de 23 de ani, Mișel a lucrat ca bucătar în numeroase restaurante cunoscute din București: Montefiore, LollyPop Cafe, The Temple – Social Pub, Gatto Lounge, SNAP, Daimon și Loca Lounge.

Pasionat de la o vârstă fragedă de arta și cultura gastronomică, Mișel adoră să reinventeze rețete clasice din bucătăria internațională. Este mereu interesat ca preparatele de la ALOUETTE să întrunească două aspecte:

gust excepțional și prezentare rafinată.

Tot timpul este la curent cu ce se întâmplă în lumea restaurantelor, atât în România, cât și în străinătate, dorind să inoveze cu fiecare ocazie. Iar unul dintre modelele sale este chef Massimo Bottura, patronul restaurantului cu 3 stele Michelin — Osteria Francescana — din Modena, Italia.

Este deschis să colaboreze la conceperea meniului cu patronul restaurantului și crede în importanța elementului de noutate, care fidelizează o clientelă mai mult decât un meniu neschimbat de ani de zile.

Spiritul tânăr al restaurantelor noastre, precum și consecvența gustului senzațional al preparatelor i se datorează lui chef Mișel.

TELEFON
+40 746 339 793 UNIRII
+40 751 369 369 asmita

email
contact@alouette.ro

TELEFON
+40 751 369 369 ASMITA
+40 746 339 793 unirii

email
contact@alouette.ro

COPYRIGHT (C) 2019 ALOUETTE
Power by edwart.ro

0