logo

Daily Gift Meniu

Intre orele 16:00 – 22:00

La oricare 2 preparate primesti ZILNIC, un pahar de vin CADOU

 

WEEK I   1 – 7 aprilie // 29 aprilie – 5 mai

 

Mezze cuu babic, branza de capra, cascaval afumat     36

Kalamata, ardei gras cu crema de branza, rosii, castraveti, kapia 350g

 

Salata Prosciutto & rucolla                                                       28

cu rosi cherry, ciligine si parmesan 250g

 

Vegan flat bread                                                                             24

tofu, apio, ciuperci, ardei, ceapa, morcovi, sos rosii 550g

 

Tagliatelle cu ton rosu si dovlecei 300g                               42

 

Santorini OPEN PARTTY BURGER 450g                             38

chiftea vita, halloumi, cartofi cu parmesan, rosii, castraveti, spanac,

chifla brioche cu pasta de masline si crema de branza, rucolla, sos tzatziki

 

Crispy de pui cu sos cretan                                                        26

 

Placinta cu dovleac, arahide si miere 150g                         16

 

WEEK II  8 – 14 aprilie // 6 – 12 mai

Tapas de post                                                                                 26

cu salsa de rosii, humus, salata de vinete, kalamata 300g

 

Salata de Rata cu avocado                                                         36

baby spanac, salata verde, rodii si portocale 250g

 

Flat Bread PARMA                                                                        32

prosciutto crudo, parmesan, rucolla, rosii cherry, mozzarella, sos de rosii 450g

 

PACHERI cu creveti si salau                                                      38

rosii cherry si busuioc 350g

 

Tel Aviv OPEN STEAK   BURGER                                            42

vrabioara de berbecut, orez cu unt si parmesan, kapia, ardei verde,

ceapa grill, iceberg, chifla neagra cu humus si gouda, sos cretan 450g

 

Piept de curcan cu ierburi de provance 200g                     28

 

Placinta cu dovleac, arahide si miere 150g                          16

 

WEEK III  18 – 24 martie // 15 – 21 aprilie

ICRE de stiuca si crap cu ridichii                                            24

ceapa verde, kalamata, tost 200g

 

Andive cu avocado                                                                        26

lollo bianco, rosii cherry, iceberg, sos mustar, kalamata si caju 350g

 

YOUR spicy FLAT BREAD                                                         28

salam picant, gorgonzola, mozzarella, sos de rosii 400g

 

RISOTTO cu fructe de mare                                                       42

creveti, calamari, scoici, tentacule de calamar, rosii pelati si usturoi 350g

 

Tokyo OPEN STEAK BURGER                                                  46

ton rosu, orez negru, dovlecei, kapia, apio, rucolla, tofu,

chifla cu pasta de masline, pesto, rosii cherry, sos soya 450g

 

Muschiulet de PORC cu sos de mustar 200g                        32

 

Placinta cu mere si scortisoara 150g                                       14

 

WEEK  IV  25 – 31 martie // 22 – 28 aprilie

 

Risotto VERDE cu broccoli                                                            24

orez, reductie de patrunjel si spanac, ardei gras, seminte dovleac 450g

 

Salata NORMANDIE cu BRIE                                                       28

rucolla, lollo bianco, baby spanac, dovlecei, kapia grill, rosii cherry, nuci 300g

 

OCEAN FLAT BREAD                                                                         34

ton, somon, ceapa, rosie, porumb, rucolla, mozarella, sos de rosii 450g

 

Spaghetti cu MOZZARELLA di BUFALLA                                  30

sunca, rucolla, sos de rosii 350g

 

LYON open Steak BURGER                                                             48

piept de rata, cartofi piure cu ceapa verde, sparanghel, morcovi,

ceapa rosie grill, chifla cu branza si wild berry sos, pasta de vinete, rodii 450g

 

VEGETARIAN Wok  cu tofu si migdale 350g                            28

 

Placinta cu mere si scortisoara 150g                                           14